Jump to content

mow3d

Members
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  319 [ Donate ]
 • Time Online

  2d 8h 24m 7s

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

38 profile views
 1. Salut, mi-a spus si Alina, ca a vorbit cu EvidenT pe steam, si i-a explicat cum sta treaba cu Teutz, codati isi fac de cap si Teutz se joaca liniștit, de la un moment data , a avut noroc cu Evident care intrase si a dat el ban la vreo 3 codati. Las aici niste screen shot pe care mi le-a dat ea. https://imgur.com/a/WY05lUk
 2. Nu te mai da victimă, au trecut 6 minute, nu 5. Când ai trimis link ul probabil eram in consolă, trist. Data viitoare fii mai atent si lasă mișto-urile pe server.
 3. În primul rând , nu încerca să minți iarăși ca si in cererea facut lui Babydoll, dacă faci asta , esti ratat a doua oară. În al doilea rând, ai de respectat un model aici bai băiatule, revino cu o cerere după model, nu vi tu mare ***** aici sa scrii un roman de capul tau, nu impresionezi pe nimeni cand spui mult ai prost. În al treilea rând, este adevărat, nu au trecut cele 5 minute, ci au trecut 6 minute. Cand ai dat tu link, dacă l-ai dat, eu eram in consola, iti dădeam tie ban. Bun , deci, dacă vrei sa fie bine , editează reclamația după model, dacă vrei unban , te asteptam cu o cerere la secțiunea Cerere Unban, faci acolo o cerere după model. Se poate da T/C , nimic regulamentar, nimic important.
 4. Chiar dacă nu mai sunt admin, sper sa luat in seamă propunerea. Ar fii mult mai ok sa scoateți pălăria de "Moș Crăciun " pentru că nu mai poti sta ascuns la spot-urile de pe hărți pentru se vede.( Nu mai poti sta după o cutie la sunet ca vine direct pe tine ) Am pățit ieri, si am crezut ca au wall, dar mi se vedea pălăria peste cutie.
 5. Clar în papuci sau in șosete. :))) Unde ascunzi un prezervativ?
 6. Ba , fii atent , am tot avut rabdare cu tine , dar deja esti enervat si prost. Scuza-ma , nu e wall , nu e nici aim , dupa ce cacat l-ai banat? Tu mai sus spui ca e curat in poze , dar oricum avea aim , si in banlist la tine ai zis ca are wall. Si stai linistit , ca nu ma uit la un demo fara casti , spre deosebire de tine , stiu sa fac diferenta dintre un codat si un player bun , sa ti fiie clar , si apropo , nu are nici aim , jucatorul juca destul de ok , problema aici e ca esti tu un admin slab si cer sa iei remove , daca nu iti dau ban, ca sa aiba motiv sa-mi dea si mie remove , sanatate.
 7. Pro unban , nu are nimic . M-am uitat la tot demo-ul , clar nu are. Cine nu se uita sa nu comenteze aiurea.
 8. In primul rand , de ce nu este un buton pentru edit? Nu mi apare. In al doilea rand , Scooby, daca adminul a inceput deja "operatiunea " pe un player , in cazul de fata i s-au facut poze , tu de ce te mai bagi? Player ul este curat in poze . Nu tre' sa te bagi peste alt admin decat daca ai un grad mai mare , in cazul de fata nu ai. In al treilea rand , nu cred ca pe demo-ul tau , XeroX ar avea wall. Cand juca XeroX cs 1.6 tu nu stiai ce-i ala Super Mario Forever. In fine . Tot ce trebuie sa faci tu , este sa inveti ce inseamna wall si ce inseamna sunet, ce inseamna reflex si ce inseamna aim, pe langa astea , trebuie sa inveti comenzile , ca inca nu prea le stii , si incearca sa scrii putin mai gramatical , sa intelegem si noi ce scrii.
 9. Nick: mow3d Gradul pe server: General Motiv: Trec peste. Esti sigur?: Da
×
×
 • Create New...