Sign in to follow this  
EviDenT

16 Addonuri esentiale pentru un webdesigner.(Firefox)

Recommended Posts

1. Web DeveloperWeb DeveloperWeb Developer add-on extinde Mozzila Firefox adaugand o bara in plus unde aveti un set de tools-uri prin care va puteti modifica si identifica proprietatile websiteului. De exemplu aveti meniu de CSS prin care puteti modifica si inspecta clasele CSS-ului.

2. SeoQuakeSeoQuakeSeoQuake va ajuta sa va optimizati site-ul pentru orice motor de cautare si va da sfaturi despre lungimea descrierii si cuvintelor cheie si daca lipseste vreo informatie care ajuta pentru optimizare.3. Window Resizer 1.0Window Resizer 1.0Window Resizer va ajuta sa verificati modul de afisare a siteului pe mai multe rezolutii.4. FirebugFirebugFirebug este considerat cel mai perfomant tool pentru developeri.Acest tool va arata codul websiteului si css atribuit in care puteti modifica live siteul si ulterior sa modificati fisierul CSS manual.5. GreasemonkeyGreasemonkeyThe Greasemonkey va ajuta sa modificati websiteul adaugand mici coduri javascript si a ii da un continut dinamic.6. ColorZillaColor ZillaColorZilla o paleta de culori la indemana mereu pentru a alege cu rapiditate o culoare pentru designul dumneavoastra7. FireFTPFireFTPFireFTP este un client FTP foarte rapid.8. IE TabIE Tab

9. Palette GrabberPalette Grabber

10. Font Finder 0.5cFont Finder 0.5cVa arata ce font are textul selectat de pe o pagina.11. Total ValidatorTotal ValidatorAceasta extentie va ajuta sa gasiti link-urile nevalide,pozele care au o adresa gresita si nu se afiseaza ,greselile de cuvinte etc.

12. Dummy LipsumDummy LipsumGenereaza textul demo Lorem Ipsum!13. CodetchCodetchCodetch este un editor WYSIWYG care va permite sa editati paginile html direct in firefox.Are interfata asemanatoare softului Dreamweaver dar pretul nu este aceelasi :) .14. Measure ItMeasure ItMeasure It este un addon care masoara dimensiunile unui website.15. YSlowYSlowYSlow va ajuta sa va optimizati websiteul pentru o afisare mai rapida.16. CSSViewerCSSViewerCSSViewer va permite sa verificati codul CSS a unui website.


If you have any question, please contact me!

Community Contact

Contact Us

Personal Contact

Steam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this