Sign in to follow this  
EviDenT

Huawei Ascend W1 cu Windows Phone 8

Recommended Posts

Incet incet isi fac aparitia tot mai multe telefoane cu Windows Phone 8 pe piata, am avut si noi un HTC 8x in teste de care ne-am declarat multumiti. Acum, ca e CES 2013, Huawei a intrat, la randu-i, in echipa celor cu telefoane cu sistem de operare Microsoft. Ascend W1 se prezinta intr-o configuratie decenta, sa speram ca si la un pret bun.

Problemele la telefoanele cu Windows Phone 8 sunt pretul si numarul de aplicatii de pe market. Ambele aspecte se pot remedia. Avand vedere configuratia lui Ascend W1 credem ca primul aspect ar trebui sa fie rezolvat. Pentru ca vorbim despre un telefon cu un ecran de 4 inch, dimensiunea ideala dupa parerea mea, display IPS LCD cu rezolutie de 800 x 480 pixeli.

Procesorul este dual-core, 1.2 GHz, Krait si cuplat cu un GPU Adreno 305 GPU si 512 MB memorie RAM, poate aici e cam putin. Camera are doar 5 megapixeli dar poate filma in 720p, suficient. In plus, ei spun ca telefonul lor consuma cu pana la 30% mai putina energie decat in mod normal, ceea ce face ca bateria de 1950 mAh sa tina destul de mult, ramane de vazut.

Cum ne-am obisnuit cu telefoanele cu Windows Phone, si acesta va veni in diferite culori: albastru, alb, negru, rosu, luna aceasta in Asia si mai apoi in Europa, luna viitoare.
 

If you have any question, please contact me!

Community Contact

Contact Us

Personal Contact

Steam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this