Regulament

Regulamentul serverului pub.fastcs.ro , da o privire pentru a nu avea probleme !

Moderators: All3x, k!do1, All3x, k!do1, All3x, k!do1

User avatar
All3x
Detinator Server
Detinator Server
Posts: 58
Joined: Wed Apr 03, 2013 8:39 am
9
Status: Happy
Detinator Steam: Da
Location: Pub.FastCs.Ro

Regulament

Post

Counter-Striker
REGULI ADMINI


»». ADMINUL are obligatia de a aplana orice conflict aparut in timpul jocului in primul rand prin atentionarea jucatorilor apoi cu aplicarea pedepselor cuvenite in functie de gravitatea conflictului.
»». Sub nici o forma un ADMIN nu are voie sa “imprumute” user-ul si parola unui alt jucator. Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea userului si banarea permanenta a celor 2 jucatori.
»». Un ADMIN nu are voie sa dea SLAY, KICK sau BAN unui jucator fara motiv, doar pentru ca asa doreste el. Se aplica regula de mai sus cu retragerea adminului.
»». ADMINUL are obligatia de a pastra ordinea pe server si de a aplica pedepsele cuvenite celor care nu respecta regulile.
»». Din momentul in care un ADMIN intra pe server acesta devine impartial, neutru. Nu conteaza ca “X, Y sau Z” ii este prieten sau dusman. Prin urmare nu are voie sa faca diferente intre jucatori.
»». Atunci cand pe server sunt mai multi ADMINI va ramane cu responsabilitati doar cel cu puterea cea mai mare, iar restul ADMINILOR i se vor supune la fel ca ceilalti jucatori de pe server.
»». Sub nici o forma un ADMIN nu va scoate banul dat unui PLAYER care a jucat folosind cheat-uri (WallHack / OGC / AIM / etc.) fara o dovada concreta ( prezentata tuturor adminilor ).
»». In cazul in care ADMINUL nu aplica pedepsele cuvenite celor care nu respecta regulile pe server i se vor diminua drepturile.
»». Harta nu se SCHIMBA NICIODATA FARA VOTEMAP!Valabil pentru toti adminii!!!!!!
»». Pe hartile mici nu se sta la panda!Doar pe hartile mari gen:de_inferno,de_dust2 etc...Valabil pentru admini si pentru playeri!!!!!


REGULI PLAYERI»». CT sunt obligati sa pazeasca X-urile (NO RUSH) iar TERRO sa puna bomba (NO CAMP). Prima abatere - SLAY; a 2-a - KICK.
»». Orice tip de cheat-uri (WALLHACK / OGC / AIM) sunt pedepsite cu BANIP PERMANENT a celor care le utilizeaza.
»». Nu sunt admise injuriile pe server. Pedeapsa : SLAY, KICK sau BAN (in functie de gravitatea injuriilor ).
»». Playerii sunt obligati sa asculte de ADMIN ( valabil numai pt respectarea regulilor serverului ).
»». CT nu au ce cauta in baza TERRO atunci cand bomba este activata.
»». Nu incercati sa influentati ADMINII si nu-i stresati cu lucruri marunte. Apelati la un ADMIN numai in cazul in care este cu adevarat nevoie.
»». Serverul nu este un loc pentru chat. Pentru asta exista MIRC, MESSENGER si asa mai departe. Deci nu abuzati sau riscati sa primiti SLAY sau KICK.
»». Nici un PLAYER sau ADMIN nu are voie sa joace cu numele altor jucatori .
»». Jucatorul care se considera nedreptatit pentru primirea unui BAN poate prezenta dovezi concrete unui ADMIN in privinta scoateri BANIP-ului.
Image
Pub.FastCs.Ro

Return to “Regulament Forum”