Moderators: =Aiden=, Jessicka

Locked
Author
User avatar
Jessicka
Detinator Server
Detinator Server
Posts: 6
Joined: Sun Apr 07, 2013 2:12 pm
Status: <3
Detinator Steam: Nu
Location: Constanta
Contact:
Message

Regulamentul serverului / Server rules

Post by Jessicka » Sun Apr 07, 2013 5:06 pm

Regulament FASTCS SA:MP RPG



I.General


  • o Sanctiunile se aplica pentru toata lumea indiferent de level.
    o Sanctiunile se vor aplica atat in joc cat si la sectiunea "Reevaluare" pe forum.
    o Aveti obligatia de a face poza si de a posta la "Reclamatii" in cazul in care vedeti un jucator incalcand regulamentul.
    o La orice regula incalcata unde sanctiunea este de tipul "Banul variaza" , adminul va decide numarul de zile al banului.



II.Limbaj

IMPORTANT : Sanctiunile se vor aplica indiferent daca insulta / jignirea a fost cenzurata ( prin "****") sau nu, inclusiv prescurtari ale lor sau pentru limbaj obscen/vulgar. Pedepsele se pot da si in functie de gravitatea faptei.

1. Jignirea de orice tip adusa unui jucator / mafie etc. ( Exemplu : "Prostule" , "Destept" , "Bou")

Level 1-5 : Mute 20 mins.
Level 5-10: 1 Warn
Level 10-20 : Ban 1 zi
Level 20+ : Ban 3 zile.
! Sancțiunea poate crește în funcție de gravitatea jignirii.



2.Jignirile / Insultele scrise pe oricare chat in care este vizibil pentru toti jucatorii ( /ad , /live , /news )
Ban între 1 zi și permanent indiferent de level (în funcție de gravitatea faptei).


3. Nick-uri indecente.
Nu permitem asa ceva asadar se va sanctiona prin ban permanent de la prima abatere.


III.Deathmatch

IMPORTANT : Sanctiunile se vor aplica oricarui jucator, indiferent de factiunea in care se afla. Mai pot exista exceptii, veti vedea mai jos. (Definitie) Se considera Deathmatch atacarea (nu 2-3 pumni) sau omorârea unei persoane fara un motiv întemeiat.

1.Deathmatch-ul nu este permis, decat cu acordul unui Admin. ( Nu aveti voie sa omorati jucatori fara acordul unui Admin, dar trebuie sa aveti si un MOTIV intemeiat )
Level 1-9 : 1 Warn
Level 10-19: Ban 1 zi
Level 20+: Ban 3 zile
! Sancțiunea poate crește în funcție de gravitatea faptei.


NOTA: Nu se aplica mafiilor ce se ataca, fiind in razboi.
Drive-by se sanctioneaza precum DM.


3. Drive-by ( Omorarea unui jucator cu ajutorul masinii ).

A) Atacarea / Omorârea unui jucător sau intenția de a-l omorî, dumneavoastră fiind pasager sau șofer prin călcare.
Level 1-9 : +1 Warn.
Level 10-19: Ban 1 zi.
Level 20+: Ban 3 zile
! Sancțiunea poate crește în funcție de gravitatea faptei.

B) Atacarea / Omorârea unui jucător cu arma, dumneavoastră fiind șofer sau fiind pasager și fără a avea șofer.
Level 1-9: +1 Warn
Level 10-19: Ban 1 zi.
Level 20+: Ban 3 zile.
! Sancțiunea poate crește în funcție de gravitatea faptei.

4. Kamikaze (Atunci când omori sau intenționezi să omori, una sau mai multe persoane, cu ajutorul unui vehicul, elicei elicopterului, explodând o benzinărie etc.)
Level 1-9: Ban 1 zi.
Level 10-19: Ban 3 zile.
Level 20+: Ban 7 zile.
! Sancțiunea poate crește în funcție de gravitatea faptei.




IV. Advertisement
**Advertisement-ul ( cunoscut /AD ) poate fi folosit strict pentru anunturi importante ( Vanzare/cumparare proprietate), in caz contrar se aplica urmatoarele :
Se va sancționa de la kick până la ban permanent indiferent de level și în funcție de /ad-ul dat.
Sunt interzise prescurtările, abrevierile sau emoticoanele pe /ad.


Câteva exemple de sancțiuni:
- /ad scurt, prescurtări, abrevieri, emoticoane - kick.
- /ad total aiurea sau batjocoritor - warn sau ban.
- /ad cu rob - ban 1 zi.

! Sancțiunile pot crește în funcție de gravitatea faptei.

V. Inselatoriile ( De tipul: fie cu proprietati , fie altceva exceptie jocurile ilegale )
Acest lucru este strict interzis pe serverul nostru. Asadar ,in functie de caz, adminul decide soarta jucatorilor.

- înselarea unui jucător dându-te drept Arms Dealer sau acceptând bani și neachitând armele se va pedepsi cu +1 warn indiferent de level.
- înșelarea sau tentativa de a înșela un jucător cu proprietăți fără ca un admin să fie prezent se va pedepsi astfel: cel înșelat va rămâne fără bunurile pierdute iar cel care a înșelat va primi ban 7 zile indiferent de level și va avea bunurile obținute prin înșelăciune șterse iar la a doua abatere va primi direct ban permanent.


VI. Coduri si bug abusing

1. Folosirea codurilor pe serverul nostru se va sanctiona cu ban permanent indiferent de level.
2. Abuzul de anumite buguri ale jocului duce direct la ban de la 3 zile pana la permanent in functie de gravitatea bugului.
* Cateva exemple de buguri pentru care puteti primi ban de la 3 zile pana 5-7 zile : Bug abuse-ul de pe motocicleta unei factiuni, C-bug ( Ban 3 zile ), auto clicker sau orice altceva ce împiedică să primiți kick dacă sunteți AFK
3. Cleo Mods de orice tip vor fi interzise de acum inainte cu exceptia Emergency Lights Mod, Moduri pe masini , Snow Mod si altele care nu te ajuta sa trisezi. Oricine va fi prins folosind alte moduri ( Parkour Mod , Matrix mod etc ) va primi kick (cu atenționarea să scoată modul) și ban 3 zile (dacă nu-l scoate după kick).
4. Orice abuz de anim în timpul unui contract, când polițiștii folosesc spray pe tine etc. se va pedepsi cu + 1 warn indiferent de level.
5. Pentru Jail Break se dă ban permanent. În caz că dați de un asemenea bug, faceți repede poze și dați relog. După aceea raportați bugul pe forum.



VII. Conturile


Staff-ul nu raspunde de conturile furate. Contul este proprietatea dumneavoastra asa ca sunteti obligati sa aveti grija mare de el și de adresa de mail pe care este înregistrat contul. Pierderea accesului la adresa de mail înseamnă automat și pierderea accesului la sistemul de recuperare a parolei pentru cont. Adminii nu schimbă adresele de mail de pe cont fără un motiv bine întemeiat.
Persoanele care impart doua sau mai multe conturi cu acelasi IP le este interzis sa faca orice fel de schimb de bunuri intre aceste conturi, sanctiunea pentru aceasta regula este banarea 14 zile la prima abatere și permanent la a doua a tuturor conturilor implicate, inclusiv complicii. După ce v-a expirat banul aveți obligația să transferați înapoi bunurile primite.
Atentie: Si cei care se logheaza pe conturile prietenilor si le apare IP-ul o singura data pe contul prietenului intra tot in aceasta categorie.
Pentru securitatea contului dumneavoastra setati-va o parola de minim 8 caractere formata din litere si cifre care sa nu se poata descifra foarte usor.
Nu va inregistrati pe alte SITE-uri / SERVERE cu aceleasi date ( nume si parola ) ca cele de FastCS
Nu acceptati fisiere ciudate pe Yahoo Messenger sau oricare alt mijloc de transfer / descarcari al fisierelor. ( Pot fi considerate fisiere dubioase pozele / melodiile / s.a.m.d. de genul ".jpeg.exe" , ".mp3.exe")
Echipa FastCS vă permite să aveți mai mult de 1 cont atâta timp cât nu există schimburi de bunuri/cash între aceste conturi. Dacă există schimburi între aceste conturi sau se folosesc bunuri/cash de pe ambele conturi pentru a cumpăra un bun comun se va sancționa la fel ca mai sus. De asemenea dacă ați primit ban pentru coduri e posibil să primiți ban și pe celelalte conturi.
Furtul de bunuri de pe contul altui jucător sau spargerea unui cont al unui alt jucător se va pedepsi cu ban permanent.

VIII. Alte reguli
1. Barbutul si oricare joc ilegal (inclusiv dueluri pe bani etc.) vor fi interzise de acum inainte, drept urmare oricine va fi prins practicand aceste jocuri , va fi sanctionat astfel :

Level 1-9: 1 warn pentru ambele parti.
Level 10-19: Ban 1 zi.
Level 20+: Ban 3 zile.

2. Functia /report se va folosi pentru a semnala codati, bug abuseri, probleme grave etc. Odata ce ati dat un report asteptati raspunsul unui admin, daca nu va raspunde pe loc nu continuati sa faceti spam pe report, ci dati un alt report peste 1-2 minute. Reporturile date aiurea se vor pedepsi cu kick/warn/ban dupa caz.
Reporturile cu cereri de acceptare a eventurilor vor fi sancționate cu kick.

3. Fiecare jucator pana in level 7 are dreptul de a cere bani pentru level unui admin daca si numai daca playerul nu detine banii necesari pentru buylevel.


4. Împrumuturile sunt interzise pe server. Daca totusi doriti sa faceti un împrumut il faceti pe propria raspundere. Va avertizam ca riscul de a fi pacalit este foarte mare asa ca mare atentie.

5. Imprumutarea caselor / masinilor / banilor / biz-urilor altor jucatori ( chiar prieteni fiind ) le veti face pe propria raspundere. Va avertizam ca riscul de a fi pacalit este foarte mare asa ca mare atentie.


6. Amenintarea altor jucatori cu ban/kick/warn sau alte amenințări ușoare.
- Se vor pedepsi cu warn sau ban dupa caz.

Ameninarea altor jucatori cu privire la viata reala (de genul: vin și te găsesc, ne vedem noi.. etc.) sau orice alte amenințări grave se vor pedepsi cu ban 3-5 zile sau mai mare, dacă este cazul.

7. Ajutarea altui jucator la a face skill.
- Cei care vor fi prinsi facand acest lucru li se va seta skill 1 la toate job-urile secundare si +1 warn.

8. Se consideră abuz de heal sau de /enter atunci când cineva trage în/după tine iar tu intri într-o încăpere pentru a lua heal sau a te folosi de hotdog, tonomat, etc. Sancțiunea este ban 3 zile.

9. Deranjarea unui event / licitatii se va pedepsi cu kick/warn/ban dupa caz. Ramane la latitudinea adminului

10. Orice afacere care nu se face prin moneda jocului se va sanctiona cu ban permanent. ( Referire la euro , conturi steam etc. )

11. Cererea de /unfreeze când ești legat de un mafiot, când ai primit tazer de la un polițist sau orice alt caz din care nu ar trebui să scapi se va pedepsi cu +1 warn.

12. Abuzul de /repair on wanted (și nu numai) în timp ce ești urmărit de poliție se va pedepsi cu ban în funcție de gravitatea faptei.

13. Cei ce doresc sa fie sanctionati intentionat cu 1 warn special pentru a acumula 3/3 warnuri si a scapa de ele vor fi pedepsiti direct cu ban.

14. Orice tentativa de a corupe un membru al unei mafii pentru a ajuta o alta mafie sa castige un teritoriu se va pedepsi cu BAN 3 zile.
Orice oferta de acest gen acceptata de acel membru care a fost corupt se va pedepsi cu aceeasi pedeapsa.
Liderul care nu sanctioneaza astfel de evenimente va fi considerat complice si va fi sanctionat de catre owner la lider.

15. Joypad-ul sau orice tip de aim folosit pe server se va sancționa cu ban 7 zile la prima abatere, 14 la a doua, 30 la a treia, permanent la a patra și excluderea din facțiune indiferent de numărul abaterii (dacă respectivul are facțiune). Va primi de asemenea interdicție de a intra în facțiune din care a fost dat afară pentru 1 lună de zile..

16. Sinuciderea (prin explodarea vehiculuilui, aruncându-te de pe bloc, etc.), atunci când încerci să scapi de poliție (având wanted sau nu), se va pedepsi cu ban 1 zi..

17. Inactivitatea neanuntata mai mare de 1 luna de zile din partea unui jucator va duce la scoaterea bunurilor acestuia la licitatie. Tot inactivitate se considera si faptul ca respectivul jucator se logheaza odata la 1 saptamana, 1 luna, etc. doar pentru a avea un last loging time curent. Nu se considera inactivitate statul pe /sleep in joc.

18. Schimbarea sumei normale de la rent (în cazul caselor) cu o sumă excesivă înainte de payday se va pedepsi cu ban 1 zi la prima abatere, și cu ban de la 3 zile în sus dacă se continuă încălcarea acestei reguli.


19. Organizarea unui event se va face doar cu acordul unui Admin, factiunile guvernamentale nu au dreptul de a folosi /gov [sau alte comenzi] pentru anuntarea evenimentului.
Sancțiunea pentru încălcarea acestei reguli este kick sau warn dacă se abuzează.
Suma maximă permisă pentru eventurile făcute de jucători este de 5.000.000$.


20. Înșelătoriile la evenimente se vor pedepsi cu ban 5 zile indiferent de level pentru toți cei implicați în asta.

21. Reclama intenționată sau intenția de a face reclamă la alte servere este strict interzisă și se pedepsește cu ban permanent.

22. Încurcarea traficului de către mecanicii care ofer refill/repair în stradă se va pedepsi cu kick sau, după caz, warn.


! Sancțiunile în funcție de level se aplică și în funcție de punctele de experiență pe care le are jucătorul. Astfel dacă are level de categoria Level 10-19 și are puncte de experiență care să-l bage în categoria de Level 20+, acesta va fi sancționat după aceasta din urmă!


** Observatii privind licitatiile : - La orice licitatie pasul va fi de 500.000$ ( Se liciteaza cu peste 500.000$ fata de ultima suma ) - Nu licitati mai mult decat detineti in banca si cash ( Atentie : Nu se merge pe sistemul : Imi da prietenul 5.000.000$ ). In momentul in care aveti banii, licitati. In caz contrar se va pedepsi cu ban pe perioada determinata. Durata banului va fi stabilita de admin.
- Nu licitati mai putin decat ultima suma. Se pedepseste cu kick/warn/ban in functie de caz. Ramane la latitudinea adminului.

Pentru orice neregularitate care nu este prevăzută în regulament se va sancționa în funcție de decizia adminului care se ocupă de caz. De asemenea adminul are libertatea în a alege o sancțiune mai ușoară sau mai drastică în funcție de situație față de sancțiunea standard prevăzută în regulament. Astfel nu aveți nicio scuză că acele reguli nu au fost scrise în acest regulament. E cam greu să le scriem chiar pe toate, majoritatea regulilor nescrise sunt logice.
Image

Locked

Return to “Rules”