Port Forward (Clicknet : Huawei)

Aici puteti posta tutoriale Counter-Strike 1.6 , cum sa faci un server , cum sa iti faci un motd cu poza , amxmodx si zeci de alte tutoriale!
4TuNninG!
Membru
Membru
10
Status: Happy
Detinator Steam: Da

Port Forward (Clicknet : Huawei)

In acest tutorial va voi arata cum puteti deschide portul pentru un server de Counter-Strike . Port-ul fiind 27015 . Acest tutorial este realizat doar pentru modemul Huawei Echolife .

Pentru inceput avem nevoie de IP-ul local .

Intrati in Control Panel > Network Connections > Local Area Conection . Dati la Properties si selectati tabul Support .
De aici ne va trebuii "Default Gateway" si "IP Adress" . Va trebuii sa va apara cam asa :

Poza : Image

Acum sa ne conectam la modem .

Deschideti IE/Mozilla sau ce browser folositi si tastam :

Cod:
http://192.168.1.1

Ip-ul de la adresa este cel de la campul pe care l-am vazut la local area conections si anume la "Default Gateway" . Eu l-am pus pe al meu , voi il puneti pe al vostru .

Acum ne va cere Username-ul si parola pentru administrare . Cele default sunt :

Username : admin
Parola : admin

Odata conectati , intrati la Advanced Setup > NAT > Virtual Servers .

Dam click pe butonul ADD si introducem datele ca in cele 4 imagini de mai jos :

Click pe Save/Apply .

Click pe Save/Apply .

La campul "Server IP Address" folositi adresa de la Local area conections , de la campul IP Adress . Eu am folosit-o pe a mea .

In cazul in care tineti redirecte si au alt port , de exemplu 28000 adaugati asa :

Click pe Save/Apply .

In mod normal redirectele pun porturile pe rand . Daca deschizi 5 redirecte va trebuii sa pui asa :

External port start : 28000
External port end : 28010 (unde 10 este numarul de redirecte pe care il vei dechide)
Internal port start : 28000
Internal port end : 28010

In caz ca veti deschide 15 redirecte , inlocuiti 10 de la External port end si Internal port end cu 15 , si tot asa .
Image
rZv.
Membru
Membru
10
Status: Perfect
Detinator Steam: Da

Re: Port Forward (Clicknet : Huawei)

Multumim pentru tutorial !
Image

Return to “Tutoriale Counter-Strike 1.6”