Moderators: Dj^SmOk3^MaN, Ou[T]Side

Post Reply
Author
User avatar
Dj^SmOk3^MaN
Membru
Membru
Posts: 104
Joined: Fri Apr 05, 2013 9:42 am
Status: nervos
Detinator Steam: Da
Message

Regulament Dm.FastCs.Ro

Post by Dj^SmOk3^MaN » Sat Apr 06, 2013 2:57 am

Regulament Admini




1.Nu se abuzeaza de comenzi de genul amx_say, amx_tsay si amx_csay.
2. Nu se fac locuri la cererea jucatorilor sau pentru prieteni apropiati.
3. Este interzis BAN / KICK / SLAY / SS asupra altor admini, se accepta doar demo. Admini nu au voie sa isi exercite puterea unul asupra celuilalt.
4. Nu aveti voie ca in timpul jocului sa puneti reguli noi pentrut playeri.
5. ADMINUL are obligatia de a aplana orice conflict aparut in timpul jocului in primul rand prin atentionarea jucatorilor apoi cu aplicarea pedepselor cuvenite in functie de gravitatea conflictului.
6. Din momentul in care un admin intra pe server acesta devine impartial, neutru. Nu conteaza ca acel X, Y sau Z ii este prieten sau dusman. Prin urmare nu are voie sa faca diferente intre jucatori.
7. Atunci cand pe server sunt mai multi admini deciziile importante le ia cel cu rang mai mare, iar restul isi vor imparti in mod egal sarcinile ce le revin.
8. Sub nici o forma un admin nu va scoate banul dat unui JUCATOR care a jucat folosind cheat-uri (WallHack / OGC / AIM / etc.) fara o dovada concreta (prezentata tuturor adminilor).
9. In cazul in care adminul nu aplica pedepsele cuvenite celor care nu respecta regulile pe server i se vor diminua drepturile.
10. Schimbarea hartii curente inaintea expirarii timpului normal se face in ultimele 5 minute ramase din timpul regulamentar de comun acord cu adminii prezenti in acel moment pe server si verificati daca harta care doriti sa o puneti a mai fost jucata (say /harti). Daca sunt jucatori putini pe server, puteti schimba harta fara sa mai tineti cont de timpul ramas.



ATENTIE! NU schimbati harta daca sunt mai mult de 5 minute ramase din ea chiar daca unii jucatori cer acest lucru ! Se va schimba numai prin vot in ultimile 5 minute din harta curenta votarea se fa efectua cu minim 2 harti



11. Banurile se dau prin comanda amx_banip timp nume motiv pentru:
- coduri (aim,wall,speed,etc.). Pentru acest tip de coduri banul este permanent (timp 0 reprezinta permanent; ex.: amx_banip 0 Costica Aim+Wall)
- limbaj, mai intai avertizati jucatorii sa pastreze un limbaj decent pe server iar daca continua cu injuraturile dati gag/llama si dupa aceste sanctionari, ve-i da ban timp 500 minute pe motivul limbaj
Daca sunt adresate injuraturi grave la adresa unui admin, timpul poate fi mai mare de 500 minute, maxim 1000. De asemeni, se da ban 500 minute pentru retry dupa gag/llama.
- pentru cei ce fac flood pe server cum ar fi gen “votemap x este y harta� sau repeta ostentativ anumite cuvinte sau propozitii gag/llama/kick

Adminii care dau ban permanent pentru limbaj vor fi aspru sanctionati !!!
12. Se va acorda ban permanent celor ce fac reclama pe servere.
13. Inainte de a da ban unui codat, stati spectator si faceti un demo (pentru aim, wall sau speed) sau ScreenShot (pentru wall) pentru a putea demonstra pe forum reclale ulterioare banului acordat !
14. Dati in consola amx_ip all sau amx_ip toti (afiseaza ip-urile jucatorilor de pe server) sau amx_lastip (afiseaza ultimele 5 ip-uri ale jucatorilor care au iesit de pe server) pentru a afla ip-ul jucatorului inainte de acordarea banului pentru ca este posibil ca jucatorul sa iasa de pe server cand dupa ce i s-au facut poze.
15. Nu modificati setarile cvar ale serverului, in special timelimitul unei harti! Folositi doar comenzile sv_unlag si mp_autoteambalance, mp_freezetime, mp_roundtime doar in cazuri speciale!
16. Orice problema ce priveste un admin, v-a fi discutata cu unul din Owneri.
17. Adminii inactivi pe servere sau forum vor fi sanctionati, pana la retragerea adminului.
Adminii au obligatia sa-si faca cont pe forum pentru a raspunde reclalor!
Daca aveti admin si nu sunteti inregistrati pe forum pierdeti adminul!
18. Adminilor le este interzis sa foloseasca cuvinte triviale la adresa jucatorilor de pe servere. Jucatorii de pe servere se trateaza cu un minim de RESPECT. Adminii trebuie sa aiba un limbaj adecvat pe server.
19. NU abuzati de admin si nici NU vindeti/imprumutati adminul. Orice abuz de admin duce la suspendarea lui! Adminele sunt personale si orice folosire de catre alti jucatori va atrage dupa sine suspendarea acestora.
20.Este interzis a se folosi spray-ul cu conotatii indecente (poze sexy, porno, injuraturi) sau cu reclame catre alte site-uri sau servere. Jucatorii vor fi banati cu minim 500 minute pentru spray-urile indecente sau permanent pentru cele cu reclama.
21.Cererile de UNBAN care nu sunt facute in maxim 1 luna de la primirea acestuia sunt NULE si NU SE VOR MAI LUA IN CONSIDERARE.
22.Jucatorii care folosesc buguri vor fi pedepsiti in modul urmator:
-Slay
-Kick
-Ban 120 minute
Adminii care vor folosi buguri :
-suspendarea adminului pe termen de 3 zile pentru exemplul negativ de care dau dovada!
23.Nu aveti voie sa jucati cu alt nick. Jucati cu nickul pe care aveti adminul!
24.Nu ignorati mesajele de genul: u@ X codat ! Puteti primi -1 pana la Remove!
25.Maririle in grad nu se cer, ele se dau pe merit!



Cine nu respecta aceste reguli, v-a primi o suspendare de 3 zile.
La urmatoarea recidiva, v-a primi 7 zile suspendare iar la a 3 a abatere se va suspenda permanent adminul fara drept de recuperare al acestuia.

ATENTIE!
Pentru cei care fac cerere de admin la intrebarea "ati citit regulamentul" raspunsule este: PEPSI




Regulament Playeri



1.Respectati adminii care sunt prezenti pe server!
2.Respectati ceilalti participanti la joc!
3.Nu aveti voie sa agresati verbal un alt jucator. Scuzele de genul "A fost o gluma, e un prieten de-al meu" nu vor fi acceptate, acesta fiind un exemplu pentru care veti fi pedepsiti!
4.Folosirea de CHEAT-uri de orice fel (wallhack, speedhack, aimbot, scripts, etc...) se pedepseste cu BAN PERMANENT!
5.Reclama la alte servere/domenii se pedepseste cu BAN PERMANENT!
6. Jucatori cu nume indecente se avertizeaza primadata verbal apoi Kick / Ban 5 min!
7.Jucatorii care stau spectatori > 10 minute vor primi kick!
8.Nu aveti voie sa cereti admin altor admini. Acest lucru se face numai pe forum!
9.Nu insitati pentru schimbarea hartii ! Adminii au grija de acest lucru in ultimele minute ale harti!
10.Nu blocati coechipierii in locuri stramte ! Veti primi slap urmat de slay!
11.Codatii se anunta doar prin u@ Nume codat sau amx_tsay adminu prezent si numele codatului ! Alta modalitate este Ignorata,iar pentru insistente se primeste gag!
12.Reclamatiile la adresa adminilor se rezolva pe forum, nu pe server. Adminii nu sunt obligati sa va dea explicatii cu privire la actiunile lor daca sunteti jucator obisnuit, dar este obligat sa dea explicatii celorlalti admini daca este intrebat!
13.Daca ati primit gag asteptati pana cand se va schimba mapa sau cand adminul in cauza crede ca este indeajuns de a te lasa cu nickul cenzurat, mentionam ca nu aveti voie sub nici o forma sa executati urmatoarele comenzi in consola jocului retry/reconnect dupa Gag riscati sa primiti ban 30 minute!


IMPORTANT: pluginul "multyjump" adaugat serverului nu este pentru catararea pe harti deci urcatul pe harta este strict interzis!!! cn nu respecta aceasta regula v'a fi sanctionat cu kick,slay si banip de la 50 pana la 100 minute!!


Si in ultimul rand nu uitati ca ESTE DOAR UN JOC!
Have Fun & Enjoy !!
Image
Image
Image

Image Image
Image

Post Reply

Return to “Regulament”