Petrov se face antrenor!

Moderators: MArian, MArian, MArian

User avatar
© DaRk # GFX™
Membru
Membru
Posts: 582
Joined: Fri Apr 05, 2013 9:38 am
9
Status: Happy
Detinator Steam: Da
Location: Las Vegas

Petrov se face antrenor!

Post

Image
Petrov se face antrenor! Diagnosticat cu leucemie acută, bulgarul este aproape de a reveni în fotbal. Ce şansă îi oferă Aston Villa
Petrov a fost diagnosticat cu leucemie în martie 2012, după ce s-a simţit rău în urma unui meci

Pe 30 martie 2012, viaţa lui Stilian Petrov s-a schimbat complet. În urma unor teste de rutină, mijlocaşul bulgar a fost diagnosticat cu leucemie acută! Imediat, Petrov şi-a anunţat retragerea din fotbal şi a început un tratament împotriva bolii. Unul care pare să fi dat roade. Săptămâna trecută, fostul mijlocaş a declarat că boala a intrat în remisie , însă că va continua şedinţele de chemoterapie atât cât va fi necesar pentru a se vindeca.

Profitând de prognoza pozitivă privind starea de sănătate a lui Petrov, şefii lui Aston Villa au hotărât să îl implice din nou pe bulgar în organigrama clubului. Concret, managerul Paul Lambert a declarat că fostul căpitan al lui Villa, care a marcat 12 goluri în 218 meciuri, va fi cooptat în staff-ul tehnic al formaţiei din Premier League, imediat ce starea de sănătate îi permite acest lucru. „Stilian e un om extraordinar şi un prieten de nădejde. A fost căpitanul echipei şi merită tot respectul nostru. Nu cred că poate fi un manager, e prea stresant. Dar i-ar plăcea să antreneze o grupă de copii sau juniori“, a spus Lambert. Nu este unicul gest făcut de Villa pentru fostul ei jucător. În ultimul an, clubul din Birmingham i-a plătit integral salariul de 65.000 de euro pe săptămână lui Petrov, iar fanii îi scandează numele de fiecare dată în minutul 19, numărul cu care bulgarul evolua la Villa.
Image


© Moderator Team

Return to “Anglia”