Cuplul care i-a făcut uitaţi pentru o seară pe Messi şi Xavi

Moderators: MArian, MArian, MArian

User avatar
© DaRk # GFX™
Membru
Membru
Posts: 582
Joined: Fri Apr 05, 2013 9:38 am
9
Status: Happy
Detinator Steam: Da
Location: Las Vegas

Cuplul care i-a făcut uitaţi pentru o seară pe Messi şi Xavi

Post

Image
Demonstrație de forță, de virtuozitate și de talent a Barcelonei în fața nefericitei Mallorca. Formația din Baleare spera că absențele lui Messi și Xavi din primul unsprezece al catalanilor le-ar putea facilita măcar o remiză în fața echipei lui Vilanova, pentru prima oară pe banca echipei sale pe teren propriu.

N-a fost să fie... Cesc Fabregas și Alexis Sanchez au suplinit cu brio absențele celui mai bun fotbalist al lumii și a celui mai bun pasator din fotbalul mondial.

Trei goluri și două pase de gol pentru fostul mijlocaș al lui Arsenal și două goluri și două pase decisive pentru chilian au fost suficiente ca să îngenuncheze formația lui Manzano și s-o trimită pe ultimul loc al clasamentului. A fost primul hattrick din cariera lui Cesc Fabregas, după 469 de meciuri oficiale.

De 3 ani și jumătate doar Messi a înscris „triple” la Barcelona

Mijlocașul de 25 de ani al Barcelonei este primul fotbalist al Barcelonei în afară de Messi care înscrie o „triplă”, după Keita, în 25 octombrie 2009, într-un meci cu Zaragoza.

Între timp, Messi a înscris 20 de hat-trick-uri pentru catalani, 15 numai în campionat. Mai mult, Fabregas este primul fotbalist spaniol care marchează un hat-trick pentru Barcelona în acest secol după Luis Enrique, în 2001.
Image


© Moderator Team

Return to “Spania”