Inter începe revoluţia cu 'lotul Barça'!

Moderators: MArian, MArian, MArian

User avatar
MArian
Moderator
Moderator
Posts: 527
Joined: Thu Apr 04, 2013 2:01 pm
9
Status: Aiurea :-s
Detinator Steam: Da

Inter începe revoluţia cu 'lotul Barça'!

Post

Image
Cu toate că sezonul actual din Serie A este încă departe de a se fi încheiat, patronul lui Inter Milano, Massimo Moratti, a conceput deja cel mai spectaculos plan de achiziţii al verii. Magnatul italian nu vrea ca echipa lui să repete parcursul sub aşteptări din această stagiune şi este dispus să pună la bătaie sume uriaşe pentru a aduce jucători de valoare pe "Meazza". Astfel, pe lângp mai multe nume din America de Sud, Moratti a pus ochii şi pe trei fotbalişti de la FC Barcelona.

Până acum se ştia doar de interesul "nerrazurri-lor" pentru chilianul Alexis Sanchez, pentru achiziţionarea căruia s-a mai înscris şi Juventus, dar, între timp, pe lista lui Moratti au mai apărut alţi doi oameni din lotul catalanilor. Este vorba despre fundaşul Martin Montoya (21 de ani) şi despre atacantul naţionalei Spaniei, David Villa (31 de ani).

Contractele ambilor fotbalişti expiră în vara anului viitor, iar interiştii speră să obţină în aceste condiţii un preţ rezonabil pentru cei doi. În schimb, contractul lui Alexis Sanchez expiră abia pe 30 iunie 2016, iar efortul financiar făcut pentru achiziţionarea lui ar putea fi ceva mai considerabil, având în vedere că Barcelona a plătit pentru el 38 de milioane de euro în vara anului 2012, când s-a transferat de la Udinese.

Return to “Italia”